Angel's nest

Op deze web-log komt informatie te staan over het toekomstige nestje wat Angel gaat krijgen. Over haar fokgeschiktheid en later de dekking met gevolg.........

zondag, september 03, 2006

Angel's karakter

Angel heeft een vrolijk, open en onbevangen karakter met een behoorlijke dosis nieuwschierigheid.

Image Hosted by ImageShack.us

De puppycursus, jonge hondencursus en cursus elementair zijn met goed gevolg doorlopen. (Angel behaalde steeds de 1ste plaats) maar of het nu echt leuk was? Wortelschieten noem ik deze cursussen en daar had Angel soms wat moeite mee, want...... als ‘slimme kindertjes’ zich vervelen, dan willen ze wel eens gaan klieren.... Wat er op het andere veld gebeurt is altijd leuker....
Sinds een jaar ‘clickeren’ we en volgens de clickertrainster is Angel behoorlijk slim. Hierbij moet ze echt hard nadenken en haalt ze alle trucjes uit de kast om maar die oh zo leuke ‘click’ te horen. Nadenken en hard werken, geen tijd voor verveling en we genieten nog steeds volop!

In het park De Paauw en op het strand, waar we ontzettend veel (soorten) honden tegenkomen, is Angel onze vredes Engel. Iedereen wil maar met haar wandelen: “Want ze is zo leuk met mijn hond(en)”!
Nooit is er ruzie met Angel, want ze wil eigenlijk alleen maar spelen. En als een hond dit niet wil, dan loopt ze er gewoon langs.
Angel spreekt gelukkig dus nog steeds de juiste hondentaal!

Wat Angel helemaal geweldig vind is meerijden met de auto. Alle open autoportieren zijn reuze interessant, stel je voor dat je een ritje mee mag rijden....

Waaks? Op een gepaste manier is Angel waaks. Geen blaffende hond aan de deur, ook niet bij de mensen die achterom komen. Heel soms hoor je een zacht keelgeluid.
We hebben dit trouwens ook niet aangewakkerd of aangemoedigd.
En komt er een vreemde hond mee achterom? Geen enkel probleem, de fietskar wordt uitgeprobeerd, even drinken uit dezelfde drinkbak, alles kan.

Kortom, Angel is een leuke sociale hond waar we ontzettend veel plezier aan beleven!


De berichten hieronder verwijzen naar Angel's afkomst, haar gezondheid en haar shows.


Klik op de titel voor een fotoreportage van Angel, van puppy tot heden...